| HAnS | | | | |
| Друззя, запрошую охочих записуватися в регіональні редактори на ATU. Редакторство може бути на рівні міста, регіону чи країни. Тому пишіть ті місцини, які плануєте курувати. |
|
| TFA | | | | |
| Готовий взяти Луцьк. |
|
| лихвар | | | | |
| Я звичайно ж Тернопіль і ко)), + Чехію і Словаччину. Також можу бути відповідальним за Чернівці, поки не з’являться компетентні люди. |
|
| Игорь114 | | | | |
| Пост по м.Рівне приняв, поки що достатньо ))) |
|
| HAnS | | | | |
| TFA [2]: ------------------ > Готовий взяти Луцьк. ------------------ Людей в нас поки небагато, я дав всю область. Игорь114 [4]: ------------------ > Пост по м.Рівне приняв, поки що достатньо ))) ------------------ Тут теж на всю область дав права) |
|
| Андрій AV | | | | |
| Можу взяти Львівську область і Чернівці |
|
| лихвар | | | | |
| Андрій AV [6]: ------------------ > Можу взяти Львівську область і Чернівці ------------------ є. |
|
| KyivAndrey14 | | | | |
| Можу взяти Київ |
|
| HAnS | | | | |
| Розгляну пропозицію як тільки дороблю повноцінне редагування сторінок :) |
|
| ТРОЛЕЙБУС263 | | | | |
| Луцьк |
|
| лихвар | | | | |
| ТРОЛЕЙБУС263 [10]: ------------------ > Луцьк ------------------ дякую, але по Луцьку вже є редактор - TFA. |
|
| ТРОЛЕЙБУС263 | | | | |
| Ще хай і я буду))) |
|
| TFA | | | | |
| Я проти. |
|
| лихвар | | | | |
| ТРОЛЕЙБУС263 [12]: ------------------ > Ще хай і я буду))) ------------------ аби був порядок в БД треба щоб був тільки 1 відповідальний (за вийнятком великих а-ля Київ і ко) |
|
| Игорь114 | | | | |
| TFA [13]: ------------------ > Я проти. ------------------ Я теж . |
|
| Romann | | | | |
| Я можу взяти Львів та область |
|
| лихвар | | | | |
| Romann [20]: ------------------ > Я можу взяти Львів та область ------------------ по Льв і ко уже є редактор - AV. |
|
| Romann | | | | |
| Ок, а де ще нема? З задоволенням візьму Черкаси( часто буваю) |
|
| Рудий Кіт | | | | |
| Готовий працювати у Полтаві, та Кременчуці |
|
| лихвар | | | | |
| Рудий Кіт [23]: ------------------ > Готовий працювати у Полтаві, та Кременчуці ------------------ написав на електронку. |
|
| Егор Дяченко | | | | |
| Готовий взяти Харкiв |
|
| лихвар | | | | |
| Егор Дяченко [25]: ------------------ > Готовий взяти Харкiв ------------------ відповів був у приват. |
|