| лихвар | | | | |
| Нарешті вийшла друком довгоочікувана книжка про ЕТ України - "Електротранспорт України: енциклопедичний путівник"! Я дозволю собі її трохи прорекламувати.. :) Енциклопедичний путівник "Електротранспорт України" є першим комплексним дослідженням історії міського електротранспорту — трамваю, тролейбусу, метрополітену, фунікулеру — за весь період його існування в містах України... Більше інформації, з фото -> тут.
|
|
| лихвар | | | | |
| Скоріш за все 12го лютого буду в Києві, й братиму собі книжку. Комузь ще взяти на захід?) п.с.: нинішні ціни - 180 з м'якою обкладинкою і 210 з твердою. |
|
| LIS | | | | |
| Я не проти мати у своєму фонді цю книжечку.... Тому якщо вийде, визьми, будь ласка, тільки кошти потім поверну, під час візиту в Тернопіль, а то минулого разу неприємно вийшло ))) |
|
| лихвар | | | | |
| добре :) яке видання брати, в м'якій? |
|
| LIS | | | | |
| байдуже... головне щоб була книжечка ) |
|
| лихвар | | | | |
| є :) |
|
| LIS | | | | |
| лихвар [6]: ------------------ > є :) ------------------ мені варто до Тернополя збиратись? |
|
| лихвар | | | | |
| можна, хоча можна й в якомусь іншому місті перетнутись )) Власне книжка справляє доволі непогане враження, почав ознайомлюватись. |
|
| Ілля | | | | |
| Ребята, а еще можно приобрести экземпляр "Электротраснпорта Украины" в твердой обложке? |
|
| лихвар | | | | |
| Ілля [9]: ------------------ > Ребята, а еще можно приобрести экземпляр "Электротраснпорта Украины" в твердой обложке? ------------------ спілкувався вчора з Костасом, ще є :) якщо цікавить купівля книжки, то завтором можна зв'язатись через емейл тут (внизу сторінки). |
|
| лихвар | | | | |
| Колега з Чехії видає невелику книжку про історію кримського тролейбуса, і також є версія на російській мові. Книжка має 44 сторінки формату A5, кольорові ілюстрації. Ціна: 90-115 грн. (360-460 руб.), залежно від тиражу/попиту (вартість вказано без пересилання). 1959 - 2013, История троллейбусов в Крыму
Якщо когось зацікавить - відписуйтесь тут. |
|
| Дима Д. | | | | |
| меня заинтересовала книга. Как с Вами связаться? |
|
| лихвар | | | | |
| Дима Д. [12]: ------------------ > меня заинтересовала книга. Как с Вами связаться? ------------------ lychvar * гмейл.ком Але то буде дещо пізніше, бо наразі ще шукаються бажаючі/зацікавлені, щоб знати необхідний об’єм тиражу. |
|
| Наддніпрянський мандрівник | | | | |
| Цікавить. Якщо з російською версією не вийде, можна чеську. |
|
| лихвар | | | | |
| ок, матиму на увазі. |
|