| tvs.vitalik | | | | |
| |
|
| Markusschulz | | | | |
| Їздив на ньому 4 роки тому=)) |
|
| Buran | | | | |
| |
|
| tvs.vitalik | | | | |
| Buran [3]: ----------------------- > Катався я на ньому вчора (27 грудня). Сподобалось! > Рекомендую всім! P.S.: Ось ще інфа про > Карпатський трамвай: http://www.uniplyt.com.ua/tourism/ ----------------------- Інфу ту бачив - досить оригінальна і зрозуміла :)) Стосовно катання - дійсно мало б бути цікаво) ЗІ. Якісь фотографії є з подорожі? |
|
| Buran | | | | |
| tvs.vitalik [4]: ----------------------- > Стосовно катання - дійсно > мало б бути цікаво) ЗІ. Якісь фотографії є > з подорожі? ----------------------- Мають прислати по милу. Як тільки - то покажу.
|
|
| LIS | | | | |
| Мені також вдалося там побувати, враження дуже позитивні: мальовничі краєвиди, гарний тепловоз, цікаві розповіді екскурсовода. Але водночас це створює ефект вузькоколійного актракціона.... |
|
| tvs.vitalik | | | | |
| Нарешті викладу і свої фотографії (від 14.06.2009р):
- а їздить там не тільки трамвай :)))
- жаль, що не застав в тих місцях трамвайчика)
- міст над річкою, та водичка)
- мега-рівна колія :)
І уже у Вигоді:
- ех, машина так і не від'їхала... Біля пам'ятника розміщений "трикутник" із залізниці. Тут якраз кінцева зупинка.
- далі залізниця іде кудись в центральну частину Вигоди... за браком часу - не дослідив. |
|
| Naz_z | | | | |
| Катався тут 2 рази.Останній раз був десь 2 тижня назад.Можу сказати,що стан вангонів став кращий. |
|
| Андрій Д | | | | |
| |
|
| Андрій Д | | | | |
| Фото кількаденної давності з Вигоди.
 |
|
| Андрій Д | | | | |
| І ще кілька фото з тих країв, з околиць станції Міндунок. Два місяці тому.
 |
|
| лихвар | | | | |
| Андрій Д [11]: ------------------ > І ще кілька фото з тих країв, з околиць станції Міндунок. > Два місяці тому. ------------------ а що то за девайс на другій фотці?.. |
|
| Андрій Д | | | | |
| Імовірно, снігоочищувач. Але безмоторний.
 |
|